(29-03-2021, 14:40)oldman41 napisał(a): i jak zaliczyli ?
ps: ja już nie będę robił bo wydam kasę a czasem nie zaliczą bo za późno 
Tak, zaliczyli i wpadło kolejne 36 zł. A teraz znów mogę robić tą zwykłą degustację masła za 24 zł.
•
(29-03-2021, 15:36)ggusia napisał(a): (29-03-2021, 14:40)oldman41 napisał(a): i jak zaliczyli ?
Tak, zaliczyli i wpadło kolejne 36 zł. A teraz znów mogę robić tą zwykłą degustację masła za 24 zł.
3 raz te same masła ??
pewniak
pewniak>
•
(29-03-2021, 16:02)oldman41 napisał(a): (29-03-2021, 15:36)ggusia napisał(a): (29-03-2021, 14:40)oldman41 napisał(a): i jak zaliczyli ?
3 raz te same masła ?? Tak te same, to ciągle ta sama degustacja. Być może za mało mieli chętnych na testowanie.
Podziękowali za ten post:1 użytkownik podziękował ggusia za ten post.
• oldman41
NIE POLECAM TEJ STRONY  , miałam degustację 3 rodzajów masła , każda za 10 zł , jeżeli umiem liczyć to powinnam dostać 30 zł ! Najpierw prosili o ponowne zdjęcie jednego z paragonów ( daty wyraźnie nie widzieli ) ślepi chyba są bo data była wyraźnie widoczna , odesłałam im , dostałam za degustację tych 3 produktów 15 zł !!
Na zakup 3 maseł wydałam 16 zł a dostałam 15 zł  interes życia zrobiłam  ,
Pomijam fakt , że zgodnie z opisem strony w pierwszym poście tego tematu powinnam dostać 5 zł ( gwarantowane ) za samą rejestrację i wypełnienie ankiety profilowej + 5 zł za polecenie degustacji znajomemu ( jemu zaliczyli pełne 30 zł )
żenada
•

(31-03-2021, 08:42)marianna123 napisał(a): NIE POLECAM TEJ STRONY , miałam degustację 3 rodzajów masła , każda za 10 zł , jeżeli umiem liczyć to powinnam dostać 30 zł ! Najpierw prosili o ponowne zdjęcie jednego z paragonów ( daty wyraźnie nie widzieli ) ślepi chyba są bo data była wyraźnie widoczna , odesłałam im , dostałam za degustację tych 3 produktów 15 zł !!
Na zakup 3 maseł wydałam 16 zł a dostałam 15 zł interes życia zrobiłam ,
Pomijam fakt , że zgodnie z opisem strony w pierwszym poście tego tematu powinnam dostać 5 zł ( gwarantowane ) za samą rejestrację i wypełnienie ankiety profilowej + 5 zł za polecenie degustacji znajomemu ( jemu zaliczyli pełne 30 zł )
żenada 
Cóż ja mam zupełnie inne doświadczenia, za każdą wykonaną degustację otrzymałam wynagrodzenie. Fakt, raz poprosili mnie o ponowne przesłanie zdjęcia paragonu, kiedy to zrobiłam wszystko było ok. i wynagrodzenie dostałam pełne.
Co do ankiety profilowej, wiem że na początku była to gwarantowana nagroda w wysokości 5 zł. Teraz już mi się ta ankieta nie wyświetla, więc może było juz za dużo chętnych i płatne są tylko same degustacje. Jesli chodzi o polecenia, to ja otrzymałam wynagrodzenie również z tego tytułu.
Jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz do organizatora tej strony. Moim zdaniem jeśli ktoś wykona całą degustację odpowiednio otrzyma całe wynagrodzenie.
•
już pisałam 3 razy , nie ma sensu widzę bo odpowiedzi jakby " BOT " pisał , zupełnie nie na temat  , napisali , że dostałam tyle ile było w zaproszeniu do degustacji , co się mija z prawdą bo miałam 10 zł za jedno masło a nie 5
mogłam zrobić wcześniej zrzut ekranu to bym miała dowód , że były degustacje za 10 zł , chociaż nie wiem czy w wiadomościach do nich można załączyć pliki .... , no trudno , zamiast zarobić jestem " w plecy " 1 zł
•
|