Ocena wątku:
  • 87 głosów - średnia: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
Autor Wiadomość

  •
papajaz69 Offline

Użytkownik

Liczba postów: 2,263
Dołączył: 22.02.2011
Reputacja: - 18 +
+ +
Post: #1
ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
Kochani, zmieniajcie prefiksy.Confused
Przejrzałem dzisiaj kilka Buxów z prefiksem "PŁACI" a tam ostatnie kilka postów stanowczo twierdzi, że jest to "SCAM".
Może po prostu trzeba pilnowac swoich wątków i w odpowiednim momencie zmieniac prefiks.
Poleceni też mogą chcieć wiedzieć, że nie ma juz po co klikać w danym buxie.....
pozdrawiam

Płaci od 2007 roku !!! Pewniak !!!
http://www.clixsense.com/?3506634

11-03-2011, 20:40
Szukaj Odpowiedz

  •
adrianwu Offline
Penetrator
Użytkownik

Liczba postów: 553
Dołączył: 02.11.2010
Reputacja: - 10 +
+ +
Post: #2
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
Heh, mogę Ci powiedzieć że jeden Twój post pewnie niewiele zdziała. Ja próbowałem trochę porządku "wymusić", żeby scamy do jednego działu wrzucić, to też niewiele to dało. Tak że powodzenia, i będziesz się musiał raczej trochę napracować.

11-03-2011, 20:49
Strona WWW Szukaj Odpowiedz

  •
oldman41 Online
Ja tu tylko sprzątam ;-)
*

Liczba postów: 7,472
Dołączył: 11.11.2010
Reputacja: - 94 +
+ +
Post: #3
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
masz rację , autor tematu powinien tego pilnować , natomiast przeniesienie do odpowiedniego działu to już zadanie dla moderatorów
pewniak [Obrazek: clixsense_gpt468x60a.png]
pewniak> [Obrazek: banner10.gif]
11-03-2011, 21:12
Szukaj Odpowiedz

  •
stefekkro Offline
Detonator
Użytkownik

Liczba postów: 1,041
Dołączył: 03.11.2010
Reputacja: - 8 +
+ +
Post: #4
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
dzisiaj jeszcze ogarnę...Troszkę mam ostatnio sporo problemów..
Oldman41 - zrobisz tą ofertę na Kudos?
Pozdrawiam Wink
11-03-2011, 21:25
Szukaj Odpowiedz

  •
papajaz69 Offline

Użytkownik

Liczba postów: 2,263
Dołączył: 22.02.2011
Reputacja: - 18 +
+ +
Post: #5
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
Przerzucajmy wątek na początek. Niech wisi jak wyrzut sumienia - może poskutkuje.
Płaci od 2007 roku !!! Pewniak !!!
http://www.clixsense.com/?3506634

11-03-2011, 23:13
Szukaj Odpowiedz

  •
oldman41 Online
Ja tu tylko sprzątam ;-)
*

Liczba postów: 7,472
Dołączył: 11.11.2010
Reputacja: - 94 +
+ +
Post: #6
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
a co ma ten wątek do jego tematu ?? posty chcesz nabijać ??
dałeś temat i to wszystko niech autorzy i moderatorzy tego pilnują
a nie przypominanie bezsensowne ...
pewniak [Obrazek: clixsense_gpt468x60a.png]
pewniak> [Obrazek: banner10.gif]
11-03-2011, 23:20
Szukaj Odpowiedz

  •
mirek321 Offline
opisu nie będzie...
Użytkownik

Liczba postów: 2,647
Dołączył: 01.11.2010
Reputacja: - 44 +
+ +
Post: #7
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
ja swoje staram się poprawiać
ale wiecie jak jest, zawsze coś umknie Sad

stefekkro czy można przyciskiem: Zgłoś informować Cię abyś Ty czy inny mod zmienił prefix, jeśli autor tematu go nie zmienił, bo już jest nieaktywny, itp
czy [Obrazek: postbit_report.gif] służy tylko do zgłaszania postów łamiących regulamin?
Zapraszam na moją stronkę, gdzie są Tylko Najlepsze Buxy http://bux.TNB.pl

dobrze PŁACI za ankiety
[Obrazek: clixsense_gpt2016e468x60blue.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2011, 23:44 przez mirek321. Powód edycji: )
11-03-2011, 23:43
Strona WWW Szukaj Odpowiedz

  •
stefekkro Offline
Detonator
Użytkownik

Liczba postów: 1,041
Dołączył: 03.11.2010
Reputacja: - 8 +
+ +
Post: #8
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
(11-03-2011, 23:43)mirek321 napisał(a): ja swoje staram się poprawiać
ale wiecie jak jest, zawsze coś umknie Sad

stefekkro czy można przyciskiem: Zgłoś informować Cię abyś Ty czy inny mod zmienił prefix, jeśli autor tematu go nie zmienił, bo już jest nieaktywny, itp
czy [Obrazek: postbit_report.gif] służy tylko do zgłaszania postów łamiących regulamin?

Tak, bardzo bym o to prosił. Albo po prostu informację na PW, z danymi tematu itd.
Pozdrawiam Wink
12-03-2011, 00:44
Szukaj Odpowiedz

  •
GiJey Offline
Inwestor | Moderator
Użytkownik

Liczba postów: 1,809
Dołączył: 07.11.2010
Reputacja: - 25 +
+ +
Post: #9
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
Przypominam, o zgłaszaniu tematów do zmiany prefiksu nie tylko na SCAM, ale także na inne jeżeli mamy dowody co do buxa.


Informuję również, że należy do każdego BUX'a dodawać prefiks podczas tworzenia tematów!
13-12-2011, 21:42
Strona WWW Szukaj Odpowiedz

  •
Skilloffy Offline

Użytkownik

Liczba postów: 4
Dołączył: 01.04.2013
Reputacja: - 0 +
+ +
Post: #10
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
HEHE Smile
01-04-2013, 15:40
Szukaj Odpowiedz

  •
user57 Offline

Użytkownik

Liczba postów: 1,359
Dołączył: 01.11.2010
Reputacja: - 15 +
+ +
Post: #11
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
dlaczego w niektórych tematach mogę zmienić prefix a w innych nie ma takiej opcji Huh
01-04-2013, 22:07
Szukaj Odpowiedz

  •
mirek321 Offline
opisu nie będzie...
Użytkownik

Liczba postów: 2,647
Dołączył: 01.11.2010
Reputacja: - 44 +
+ +
Post: #12
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
(01-04-2013, 22:07)user57 napisał(a): dlaczego w niektórych tematach mogę zmienić prefix a w innych nie ma takiej opcji Huh
dokładnie o jaki temat Ci chodzi?
p.s. chodzi Ci o to dlaczego nie we wszystkich Działach są prefixy?
Zapraszam na moją stronkę, gdzie są Tylko Najlepsze Buxy http://bux.TNB.pl

dobrze PŁACI za ankiety
[Obrazek: clixsense_gpt2016e468x60blue.png]
01-04-2013, 22:32
Strona WWW Szukaj Odpowiedz

  •
user57 Offline

Użytkownik

Liczba postów: 1,359
Dołączył: 01.11.2010
Reputacja: - 15 +
+ +
Post: #13
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
sorry chyba już się połapałem w dziale zapłaciły nie można w innych można Wink
01-04-2013, 22:49
Szukaj Odpowiedz

  •
olczi Offline

Użytkownik

Liczba postów: 3
Dołączył: 24.09.2016
Reputacja: - 0 +
+ +
Post: #14
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
Wall
24-09-2016, 09:28
Szukaj Odpowiedz

  •
antonio66 Offline

Użytkownik

Liczba postów: 8
Dołączył: 07.02.2018
Reputacja: - 0 +
+ +
Post: #15
RE: ZMIENIAJMY PREFIKSY !!!!!
pilnuje jak moge :c niektorzy ludzie to jakby oczu nie mieli
01-10-2018, 15:05
Strona WWW Szukaj Odpowiedz




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości