Witaj na najbardziej prestiżowymforum o zarabianiu przez internet, na którym udziela się społeczność wyróżniona już dwoma złotymi szuwarami - NIE CZEKAJ! Dołącz do nas i zyskuj dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych dla gości. Praca w domuizarabianie w internecie? Teraz to możliwe! Z nami zarobisz więcej.
Ranking uczestników "Drugiego konkursu z pulą nagród ponad 50 PLN i masą reklam!" aktualny na 3 grudnia 2010 godz. 20.35. Gdyby dzisiaj konkurs zostałby zakończony wygrałby Viton007
Ranking aktualny na 11 grudnia 2010 godz. 00.05
Ranking aktualny na 18 grudnia 2010 godz. 23.13
Ranking aktualny na 1 stycznia 2011 godz. 18.41
Ranking aktualny na 23 stycznia 2011 godz. 14.20
Ranking aktualny na 19 marca 2011 godz. 19.10
W nawiasach przy loginach podane są liczby postów nie brane pod uwagę, czyli te napisane przed startem konkursu. W rankingu nie są brane pod uwagę punkty za sygnatury oraz awatary. Zostaną one doliczone na samym końcu.
Jeżeli ktoś ma jakieś zastrzeżenia może pisać w tym temacie.
@Mover
Ale weź pod uwagę że nie możemy mieć jeszcze wielu użytkowników którzy napiszą więcej niż Viton, albo może komuś się uda zdobyć bardzo dużo refów, w tej chwili jeszcze tak bardzo bym nie spekulował kto wygra. Daleko jeszcze do półmetka, a co dopiero do zakończenia konkursu.
(04-12-2010 11:04)oldman41 napisał(a): heh żebym tak jeszcze umiał te banerki zrobić ; a ja tylko klikać na buxach umiem hehe
hehe. to tak jak ja
ja w dodatku gadatliwy nie jestem, więc raczej szans w tym konkursie nie mam (mam na myśli oczywiście podium,czyli 3 pierwsze miejsca premiowane nagrodą pieniężną)