Ocena wątku:
- 11 Głosów - 3.18 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Pomoc w zarabianiu wpółpraca
|
|
|
Pomoc w zarabianiu wpółpraca
Jestem nowy i mało wiem na ten temat ale zainteresowałem się zarabianiem w ten sposób jak większość z was. Przybliżę mniej, więcej co wiem a wy mnie sprostujcie. Jeszcze nigdzie się nie zarejestrowałem.
Mało kogo zapewne obchodzi zarabianie 1$-5$ miesięcznie. Sporo ma się też za poleconych oraz działanie w różnych firmach.
Założyłem ten temat po to żeby pomóc nam czyli wam i sobie zarabiać większe pieniądze.
1.Co wy na to aby jakoś w tym temacie zebrać osoby które siedzą w tym (najlepiej jak najwięcej osób) wpisać się potem ustalilibyśmy liczbę osób która by chciała w tym działać. Byśmy się podzielili w grupy tak żeby każdy miał odpowiednią liczbę poleconych i nikt nie był stratny(o ile tak się da)
2. Rozpisać tutaj (prośba do tych co już są i działają w tym długo) aby rozpisać jak najwięcej działających buxów.
W Kupie siła  co Wy na ten plan?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-10-2011 18:43 przez ApisVision.)
|
|
| 28-10-2011 18:42 |
|
|
|
|
RE: Pomoc w zarabianiu wpółpraca
Chodzi o to że ciężko mieć poleconych i jak by tu zebrało się ze 100 osób to moglibyśmy wymyślić coś takiego żeby siebie polecać  stworzyć grupy jeśli to wgl tak się da byśmy się podzielili i każdy by miał już po kilka polecanych..
|
|
| 28-10-2011 20:02 |
|
|
|
|
Ja Jestem Chętny  -
|
|
| 02-11-2011 15:28 |
|
|
|
|
I zrobi sie burdel ,bo 1 bedzie chcial na 1 stronce ,drugi an tej samej i lipa...
Pomysl dobry ,mialoby to sens na zasadzie masowej rejestracji,czyli ktos podaje link wszyscy rejestruja sie z niego ,ale w zamian kazdy rejestruje sie na linku drugiego uzytkownika,taka siatka.
Pomijam fakt ze 99% oczywicie podawalo by 20 dollars2surf albo easyhits4u ,czy mybrowser cash
Pomysl dobry,zbierz ludzi wtedy sie pomysli
Jakby cos to jestem
|
|
| 06-11-2011 21:02 |
|
|
|
|
Też mógł bym się przyłączyć. Wszystko zależy jak by nam to wyszło w praniu.
|
|
| 11-11-2011 23:49 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości