Ocena wątku:
- 4 Głosów - 3.75 Średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Buk internetowy a PTR (konto bankowe).
|
|
|
Buk internetowy a PTR (konto bankowe).
Nie wiem czy ten temat nadaję się do tego działu, ale do innych niezbyt pasował.
Otóż zamierzam się zarejestrować w Efortunie, potem (jak dostaną licencję) zapewne w innych polskich bukach on-line. Przy rejestracji podaje się numer konta bankowego (jest ono ściśle powiązane z kontem w buku), zaś na moim koncie czasem pojawiają się drobne wpłaty z PTR (max. jakieś 50 PLN miesięcznie), dodatkowo raz przelewałem z PayPal na konto ok. 300 PLN.
Czy uważacie że przy jakichś powiedzmy 100 zł wpływu miesięcznie z buka, takie konto może być jakoś specjalnie kontrolowane czy sprawdzane przez US lub SC (podobnie powiązany PayPal), czy mogą się przyczepić do tak (moim zdaniem) niskich kwot. Mam nadzieję że ktoś z was podzieli się ze mną swoimi spostrzeżeniami lub doświadczeniami,
pozdrawiam.
|
|
| 04-02-2012 18:13 |
|
|
|
|
RE: Buk internetowy a PTR (konto bankowe).
moim zdaniem nie masz się o co martwić
ja wypłaciłem z PP na konto bankowe ponad 1600 zł i przez 3 lata nikt się mnie nie czepiał
![[Obrazek: banner.gif]](http://www.neoxsense.co.uk/banner.gif)
|
|
| 04-02-2012 18:20 |
|
1 użytkownik podziękował za ten post:1 użytkownik podziękował za ten post
pabloss
|
|
|
|
| 04-02-2012 18:24 |
|
|
|
|
Buk- Bukmacher ( w tym przypadku http://www.efortuna.pl),
@oldman41 a używałeś konta do wpłat poza PTR, nie wiem Allegro, wypłaty z jakiejś pracy itp?
|
|
| 04-02-2012 18:29 |
|
|
|
|
nie przejmuj sie.......... nie sprawdzaja takich kwot
|
|
| 04-02-2012 18:52 |
|
|
|
|
US interesuje sie dopiero po przekroczeniu 9.999zl wciagu miesiaca. ale ja zawsze robilem 1.5-2 miechy przeryw od wyplat miesiecznych powyzej 8k. Yyy z fortuny mozesz wyplacac ile chceszs. Przeciez te gnoje kasuja 12% za to ze grasz ;|
|
|
| 05-03-2012 14:00 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości