|
|
Auto-Surf.com.pl - Najlepszy do wypromowania twojej strony!
Witam. Serwis AutoSurf jest bardzo dobrym i uczciwym serwisem. Za surfowanie i klikanie w linki dostajesz PKT za które możesz wykupić wejścia na twoją stronę. Przelicznik PKT jest to 5:4 czyli za surfowanie dostajesz 0,80PKT a wyświetlenie twojej strony kosztuje cię 1PKT. Jeżeli chodzi o PTP stawki są trochę droższe ponieważ my bardziej na tym kożystamy.
Trochę o programie:
- Darmowe konto i uczestnictwo w systemie - na zawsze!
- WYPŁACAJ pieniądze za zdobyte punkty - już od 200 000 punktów
- Zdobądź darmowe 300 punktów za założenie konta
- Ratio wynoszące od 5:4 do 1:1
- Zdobywaj od 0.8pkt do 1pkt co 20 sekund
- Zdobywaj dodatkowe punkty za Aktywność i Konkursy
- Polecaj system innym i zgarniaj od 12,5% do 20% punktów poleconych
- Dokup brakujące punkty (już od 30 groszy za 1000pkt)
"System oferuje całkowicie DARMOWĄ WZAJEMNĄ PROMOCJĘ i reklamę stron internetowych. Jesteśmy najpopularniejszym i najaktywniejszym polskim autosurfem. Jako pierwsi wprowadziliśmy dostępną dla wszystkich możliwość Reklam PTC - unikalnych wyświetleń reklam. Wyznaczamy standardy innym polskim systemom!
Dzięki największej liczbie Reklam PTC, rotatora stron, Konkursowi Aktywności czy bonusom za aktywność w systemie zdobywanie punktów jest proste i szybkie. Podnieś statystyki swoich stron, zdobywaj poleconych, nowych użytkowników i klientów! Wymieniaj się ruchem z innymi. Wypromuj się!"
Obecnie na start nowej wersji istnieje jedna z wyższych stawek wypłat:
200 000 pkt = 7,5zł
Oto czysty link:
http://auto-surf.com.pl/
Mój reflink w bannerze(zachęcam do rejestracji z mojego linku ponieważ wy na tym nic nie tracicie a ja zykuję parę PKT więcej):
Zarabiamy24 - sposoby na zarabianie, nauka eBiznesu!
Zapraszam!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2011 18:30 przez GiJey.)
|
|
| 07-11-2010 17:17 |
|
|